Annonsera med Google Ads

Hamna högst upp på Google – Låt oss på FRC media bli er Googlepartner

FRC media en Google Partner i Uddevalla Trollhättan
FRC media -en digital mediebyrå och en Bingpartner

Google Ads

Visste du att vi Googlar fler än 55 miljoner gånger per dag i Sverige?

De flesta köp och beslut börjar med en sökning på Google. Syns Ni inte där, så missar Ni dessa möjliga kunder. Det är därför Ni ska annonsera på Google. Genom att annonsera med Google Ads så når du enbart dem som söker efter det Ni erbjuder. Annonserna visas överst eller underst i sökresultatet och Ni betalar enbart när någon klickar på annonsen. FRC media är en Google Partner med Certifierade Ads-specialister som tar hand om er annonsering. Certifieringen måste göras om var 12:e månad vilket garanterar att vi alltid är up-to-date med det senaste. Detta tillsammans med vårt engagemang för våra kunder gör att ni tryggt kan överlåta er annonsering på Google till oss.

Anlita oss på FRC media som er Google-partner för att

Låt oss på FRC media hjälpa er med er Google Ads Annonsering

Annonsera på Google

Annonsera med Google ads. I Sverige Googlar vi mer är 55 miljoner gånger varje dag. ”Alla” använder Google när vi vill ta reda på något. Läs mer nedan hur vi kan hjälpa er att ta del av denna kraft.

Uppstart

Ni väljer om Ni vill att vi jobbar i ert befintliga konto alt. så sätter vi upp ett nytt konto. Ni väljer också om Ni vill betala annonseringskostnaden direkt till Google eller hellre får en faktura från oss.

Sökordsanalys

Vilka sökord är mest lönsamma för er verksamhet? Vilka är det som söker på dessa ord och vad gör era konkurrenter? Hur stor är sökvolymen och vilken budget bör vi sätta för ett lyckat resultat?

Kampanjuppsättning

Alla kampanjer följer en strikt ordning som säkerställer att vi kan optimera dem så att relevansen mellan sökord, annonser och landningssida blir så hög som möjligt. Vilket innebär en mer lönsam annonsering.

Optimering

Vi optimerar bl.a. sökord, annonser och budnivåer löpande. Vi kan även lämna tips på förbättringar på landningssidan i syfte att öka konverteringsgraden. Vårt mål är att Ni ska få ut mer per satsad krona

Rapportering

Ni kan se utvecklingen på er annonsering live i vårt rapporteringssystem. Vi går igenom rapporten gemensamt en gång i månaden för att säkerställa så att vi jobba mot rätt mål

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er inom 24 timmar

Varför ska vi anlita FRC media för annonsering med Google Ads?

FRC media är en certifierad Google partner. 

Google är den självklara sökmotorn idag för oss i Sverige och resten av Europa också för den delan. Dagligen så görs över 55 miljoner sökningar på Google, enbart i Sverige. Och självklart ska Ni vara en del av alla dessa sökningar. Vi på FRC media kan hjälpa er att ta del av alla dessa potentiella kunder genom att annonsera med Google Ads åt er. Kontakta oss redan idag så berättar vi hur.

Fråga: Vad kostar det?
Svar: Det kostar så mycket/lite Ni vill att det ska kosta. Det är det som är det fina med Google Ads, Ni som kund bestämmer hur mycket Ni vill lägga varje dag. Vårt jobb är att ge er så mycket kvalitativ trafik som möjligt till er site för er budget.