Bannersannonsering

FRC media når din kunder – Alltid och ”överallt”

FRC media en Google Partner i Uddevalla Trollhättan
FRC media -en digital mediebyrå och en Bingpartner

Bannerannonsering

Effektiv digital annonsering med stillbild eller Video

Bannerannonsering är ett beprövat sätt att annonsera på. Se det som en tidningsannons, men digital och mycket mer effektivt, och billigare. Med hjälp av bra bilder och en slagkraftig copy så lockar banners besökare att klicka på dem.
Vi kan med hjälp av t.ex. intresse eller ämnesinriktning visa annonserna på de sajterna där Era kunder är aktiva.

Vi kan även rikta annonserna mot era tidigare besökare på hemsidan,  med s.k. remarketing. En tidigare besökare är mer benägen att klicka på annonsen och faktiskt genomföra det vi vill att den ska göra, än en helt ny.

FRC media har avtal med bl.a. Stampen Media och Schibsted och kan därför erbjuda unika paket och enkelhet till våra kunder. Varför boka annonser med flertalet olika publicister? Kontakta oss så gör vi det åt er. 

Anlita oss på FRC media för er Bannerannonsering om ni vill

Annonsera med Banners

En stor utmaningen med bannerannonsering, som även kallas displayannonsering, precis som med marknadsföring i stort är att nå ut till rätt personer vid rätt tillfälle.

Genom vår expertkunskap så hjälper vi er att hitta potentiella kunder som är intresserade av just det du har att erbjuda. Viktigt är också att vi kan nå dem när de är redo att ta emot ditt budskap. T.ex. genom remarketing, eller retargeting så vet vi när det är läge för ett specifikt budskap.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er inom 24 timmar

Varför ska vi anlita FRC media Bannerannonsering?

FRC media är en fullödig leverantör

Vi jobbar mycket med Google Display Network som har över miljontals sajter kopplade till sig. Den otroligt stora mängd gör att vi kan garantera (nästan) att Era kunder besökare flertalet av dessa dagligen.

Schibsted är en annan del av vårt bannererbjudande. Här annonsera Ni på några av Sveriges största sajter, Aftonbladet och SvD är bara 2 av flera. 
Stampen Media är en annan samarbetspartner till oss där vi kan erbjuda unika paketlösningar i bl.a. GP, TTELA & Bohusläningen

Programmatic, eller programmatiska köp som det heter på svenska. Ett sätt att boka annonsutrymme med hjälp av AI, som bestämmer vilket utrymme som ska köpas, när det ska köpas, och till vilket pris. (Väldigt förenklat) Mer djupgående info hittar du här, hos våra partners Delta Projects eller  Match2One

Det finns inga begränsningar i var vi kan placerar era bannersannonser eller mot vilken målgrupp. Kontakta oss redan idag så tittar vi på hur vi kan hjälpa er att nå både nya och befintliga kunde.